Audio Mixing Platform (AMP)

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Adidas Superstar "Swarovski" Cloud White/Core Black  (Read 35 times)

tbpk8cbt

  • RegularPosters
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Adidas Superstar "Swarovski" Cloud White/Core Black
« on: January 08, 2021, 02:59:54 AM »
Den klassiske runtopsell.com får endnu en gentagelse, da lavtopmodellen modtager et velkendt farveskema af "Footwear White / Scarlet-Core Black", men med et twist. Det rene design har overdel af hvidt læder med skarlagenrød fremtrædende på mærketungerne, tre striber og hælfligene, mens guldmærkning pryder lateral. Endelig består højdepunktet af velcro-materiale implementeret på hælområdet, da modellen vil blive pakket med brugerdefinerede brandede patches for at fuldføre tilbuddet.


Den øverste del af Adidas Sko Herre Grøn er helt læder undtagen gummiskal-tåen, som fungerer til golfsko. Den skyhvide farve er det baggrund, hvorpå Core Black accenter, inklusive hælen og tre striber, sidder. Der er også guldopkald, inklusive på skoens tunge og i Superstar-branding på midtfoden.


Adidas droppede lige en helt ny camo-iteration af Adidas Superstar "Swarovski" Cloud White/Core Black. Døbt adidas Superstar Sandy Camouflage, denne version af 70'erne klassikeren kommer med en overdel, der kombinerer et halvtonalt og diskret camo-motiv med gulddetaljer på branding og blonder dubrae. Andre detaljer på skoen inkluderer sort læder på de tre striber i siderne og hæle og solid kridthvid på gummisålen, læderforing og snørebånd.


Speciel Pris Adidas annoncerede på Instagram i denne uge, at der virkelig sker et partnerskab med Wotherspoon, som forventes at omfatte en ny iteration af Superstar-modellen, efter at et par par af prøverne for nylig blev uddelt til fans i Round Two Hollywood. Med samarbejdet centreret omkring bæredygtighed er shell-toe-sneakeren konstrueret med materialer, der kommer fra affald, herunder en korkindlægssål, syntetisk læder, genbrugspapirblonder og mere.


https://www.runtopsell.com/
Logged