Audio Mixing Platform (AMP)

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Effects  (Read 576 times)

brettbrandon

  • Guest
Effects
« on: July 30, 2018, 01:11:59 PM »

It appears that the rack is still broke.
You can't assign a "Channel" or "Patch Point".
I think I first noticed it about the time "The Effects WDL/WDI files now include a "none" entry." was added.

EDIT:
I just dug back through earlier versions I have and ver 10.46 it is working. The next version I have is 10.51 and it is not working.
If I use the earlier "working" version, make changes to the Channel and Patch Point and save the show, the changes do stick and show in the new versions.
« Last Edit: July 30, 2018, 01:23:56 PM by brettbrandon »
Logged

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 955
    • View Profile
Re: Effects
« Reply #1 on: July 31, 2018, 01:31:30 AM »

Hey Brett,

Change the patch point first.  It won't display (bug), but it will take.  Now you can set the Channel.  Click ACTIVE, and you're set!

Bob
Logged

brettbrandon

  • Guest
Re: Effects
« Reply #2 on: July 31, 2018, 04:25:25 AM »

I see where you can get it to select them now but if you use the reverb or delay, when you select the channel, it whacks out all the controls. The numeric values don't even match the knobs.

EDIT: Looks like it whacks the Compressor as well...
« Last Edit: July 31, 2018, 11:57:47 PM by brettbrandon »
Logged

brettbrandon

  • Guest
Re: Effects
« Reply #3 on: July 31, 2018, 11:33:25 PM »

Change the patch point first.  It won't display (bug), but it will take.  Now you can set the Channel.
Is selecting the Patch Point first another bug, or the way it is going to be. If it is the way it will be, I need to swap those two windows as it is rather unintuitive to click the last selection before a previous one.

The earlier GUI versions allowed selecting in any order.
Logged